Particulieren Onderwijs Zakelijk

TypingMaster voor in het onderwijs

Gebruiksvriendelijk, zowel voor student als docent

Met TypingMaster is typecursus volgen ťn geven een leuke, maar vooral leerzame ervaring. Eenvoudig in gebruik voor de docent, eenvoudig en gemakkelijk in opzet voor de leerling.

Wereldwijd worden reeds meer dan 100,000 kopiŽn van TypingMaster producten ingezet door zowel primair, secundair als alle overige onderwijsinstellingen.

Op deze pagina vindt u een korte beschrijving van alle producten, met een daarbij behorende download link voor de gratis demoversies.

Direct downloaden?
TypingMaster Pro
TypingMaster Intra
TypingMaster Online
TypingMaster voor LMS

De verschillende oplossingen op een rij
TypingMaster Pro Windows


TypingMaster Pro is een professionele typevaardigheidstrainer voor Windows, die eenvoudig binnen uw bedrijfsnetwerk uit te rollen is.

TypingMaster Pro is volledig compatible met alle Windows en Novell netwerken en tevens Terminal Server omgevingen.

TypingMaster Intra Intranet


TypingMaster Intra is een voor elk intranet geschikte typecursus die alle standaardplatformen ondersteunt, onder andere Windows, Linux en Mac OS.

Zodra u TypingMaster Intra heeft geÔnstalleerd op uw intranetserver, kan TypingMaster Intra vanaf elk werkstation met een browser, binnen het intranet, worden gebruikt.

TypingMaster Online Internet service (ASP)


Waarom nog zelf een leeromgeving inrichten als u de online service van TypingMaster kunt gebruiken? Deze online service bestaat uit een online typecursus in meerdere talen en een speciaal op de typecursus afgestemd Learning Management Systeem / Electronische Leeromgeving.

Probeer nu de demo-omgeving uit en overtuig uzelf van de voordelen van TypingMaster Online.

TypingMaster voor LMS LMS/AICC & SCORM


TypingMaster voor LMS is een cross-platform typecursus, die u kunt integreren met uw AICC of SCORM comptatibele Electronische Leeromgeving / Learning Management System (ELO / LMS).